Cursa 2018 - Novetats

1. REPARTIMENT DE DORSALS FINS LES 08.30H. Enguany repartirem els dorsals i la bossa del corredor mitja hora abans de la sortida. Amb això us donarem temps a preparar-vos i deixar les bosses als cotxes, a casa, acompanyants, etc. El guarda-robes no serviran per tal ús.

2. PETIT CANVI A L'ARRIBADA CURSA LLARGA 15 KM. Ens veiem obligats a variar una mica el circuit per unes obres a la zona de Santa Coloma de Queralt - Convent - Església de Bell-Lloc. És just 1 KM abans de l'arribada, ens desviarem cap a l'escola Cor de Roure però no patiu, estarà tot degudament senyalitzat.

3. GELAT A L'ARRIBADA. A part de l'esmorzar i beguda habituals hi haurà una terrina de gelat a l'arribada per tots els participants. Trobareu el tiquet en el mateix dorsal.

4. SAMARRETA DE REGAL. Lliurarem una samarreta 100x100 de cotó a tots els participants. L'entregarem junt amb el dorsal i la bossa del corredor. Confiem a tenir les talles que ens heu demanat a la inscripció; estan garantides fins les inscripcions fetes el dia 09/04/2018.



La resta d'activitats previstes com la xocolatada, escalfament previ, música amb DJ, sorteigs de regals, visites guiades del poble pels acompanyanys, etc  no varien, les tindreu com cada any!!


Ens veiem el diumenge 22/04/2018

CASC 

Comentaris